Ammattikoulun liikuntasali joudutaan poistamaan käytöstä

17.06.2022 klo 00:00 | Jaa Facebookiin

Teknisen osaston tilapalvelut on selvittänyt ammattikoulun liikuntasalin lattian kuntoa touko – kesäkuussa 2022. Kohteessa on käyty, vauriot on kartoitettu ja korjauskustannukset on arvioitu.
Liikuntasalin lattian lakkaus on kauttaaltaan huonokuntoinen, viivamaalaukset ovat osittain kuluneet puhki ja lattialankkuja on poikki muutamasta kohdasta.
Korjauskustannusten hinta - arvio muodostui lattian huonosta kunnosta johtuen korkeaksi. Vaikka lattia olisi korjattu, olisivat vielä jääneet jäljelle aiemmat käyttöturvallisuutta heikentävät tekijät eli huono sisäilma ja puutteelliset poistumistievalot. Tutkimuksen seurauksena arvioidaan, että liikuntasalin lattia aiheuttaa käyttäjille nykykunnossa henkilöturvallisuusriskin. Sali poistetaan käytöstä ja harrastajaryhmät ohjataan korvaaviin tiloihin.

Leppävirralla liikuntatilojen vuokrauksesta vastaa Leppävirran Virkistysuimala Leppäkerttu Oy. Tilojen vakiovuorot olivat haettavana ja ensi kauden vuoroja suunnitellaan parhaillaan. Yhtiö arvioi, että kaikille toimijoille pystytään osoittamaan tilat muista liikuntasaleista. Lisätietoja vuokrattavista liikuntatiloista: https://www.vesileppisliikuntapalvelut.fi/vesileppis-areena-kalenteri  

Lisätietoja:
 
Antti Tuppura
Kiinteistöpäällikkö
 
antti.tuppura@leppavirta.fi
+358 44 7906 061
PL 4 / Savonkatu 39
79100 Leppävirta
www.leppavirta.fi