Etätyöpisteistä kerätään tietoa alueella

23.09.2020 klo 10:00 | Jaa Facebookiin

Pohjois-Savolla oma karttasovellus

tiedote 21.9.2020
Kuopion kaupunki, elinvoima- ja konsernipalvelut
Markkinointi ja viestintä

Onko sinulla etätyöhön soveltuva tila? Kuopion alueella kerätään etätyöskentelyyn sopivia työpisteitä kartalle.

Etätyön suosio ja kysyntä kasvaa Kuopion alueella. Koronakevään jälkeen etätyö onkin arkipäivää niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista. Tämä avaa kiinnostavan mahdollisuuden alueellemme tarjota monipaikkaiseen työskentelyyn soveltuvia tiloja ja palveluita.

Alueemme luonto, elämisen väljyys ja vapaa-ajan mahdollisuudet ovat houkutteleva syy tulla työskentelemään ja yhdistämään aktiivinen vapaa-aika. Kuopion alue vastaa tähän kysyntään keräämällä etätyöskentelyn mahdollistavat yritykset, tilat ja palvelut yhdelle kartalle koko Pohjois-Savon alueelta.

Kampanjasivustolle haetaan toimijoita ja yrityksiä, jotka tarjoavat pidempää ja lyhyempää etätyöskentelyä tiloissaan. Karttapalvelu tarjoaa toimijoille mahdollisuuden tuotteistaa etätyöhön soveltuvia tiloja.
Karttapalvelu palvelee alueen omia etätyöntekijöitä, mutta myös valtakunnallisia toimijoita ja alueella lomailijoita. Karttapalvelua markkinoidaan sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Esiin nostetaan erityisesti uniikkeja ja inspiroivia etätyökohteita. Karttapalvelu on ilmainen.

Leppävirtalaiset yritykset ja yhteisöt voivat tarjota etätyöskentelyyn sopivia tiloja. Palvelun verkkosivulle tästä.

Lisätietoja: Laura Kokko, markkinointikoordinaattori
Kuopion kaupunki / markkinointi ja viestintä
Tulliportinkatu 31, 70101 Kuopio
044 718 2018, laura.kokko(at)kuopio.fi
www.kuopionalue.fi

Marraskuussa 2019 toteutettiin Kuopion alueella etätyötutkimus. Sen tarkoituksena oli selvittää työssäkäyvän väestön suhtautumista etätyöhön sekä kartoittaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
Tiedote ja linkki tutkimukseen tästä.

Julkaisija: Yleishallinto / Seija Heiskanen