Koronarokotukset Leppävirralla

10.09.2021 klo 12:45 | Jaa Facebookiin

Leppävirran terveysasema tiedottaa 10.9.2021

Rokotukset jatkuvat Vesileppis Areenalla kaikkien yli 16-vuotiaiden rokottamisella. Alle 16- vuotiaiden rokotuksista tiedotetaan Wilmassa. Rokotetta tulee rajoitetusti kerralla.

Yli 16-vuotiaat rokotettavat varaavat ajan sähköisestä ajanvarauksesta sivustolla www.kysteri.fi tai puhelimitse.

Rokotus tapahtuu ajanvarauksella Vesileppis Areenalla. Kun varaat aikaa sähköisesti huomioi, että rokotuspaikkoja Vesileppis Areenalla on neljä. Joten valitse itsellesi vastaanottajakohdasta rokotuspiste sekä sopivin kellonaika (se näyttää kyseisen rokotuspisteen vapaat ajat). Kun aikoja ei enää ole, ajanvaraus sulkeutuu. Samoin voit varata ajan sähköisesti myös toiseen rokotukseen.

Uusia aikoja sähköiseen ajanvaraukseen avataan tiistaina aamupäivisin sitä mukaa, kun rokotteita saadaan.

Huomioithan myös ensimmäistä aikaa varatessasi, että tehosterokote on mahdollista ottaa jo 6 viikon päästä samaan kellon aikaan kuin ensimmäinen rokote.

Mikäli et pääse varaamallesi ajalle, niin muista peruuttaa tai muuttaa ajanvaraustasi soittamalla terveysaseman neuvontaan puh. 017 171307 (ma-to klo 7.45-15, pe 7.45-14, suljettu klo 11.15-11.45)

HUOM: Saat jatkossa varattua ajan koronanäytteenottoon OmaKysteri - sähköisen asioinnin palvelussa.

Käythän ajanvarausta edeltävästi tekemässä oirearvion Omaolo – palvelussa osoitteessa www.omaolo.fi joka ohjaa sinut tarvittaessa näytteenottoon.
Varattavista olevista ajoista voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan.
Huomioithan palvelussa olevat ohjeet näytteeseen saapumisesta.

Seuraa ilmoitteluamme koronarokotuksista ja ajanvarausajoista Kysterin nettisivuilla, Leppävirran kunnan nettisivuilla sekä paikallislehdessä.

 

Julkaisija: Yleishallinto / Paula Kuohukivi