Leppävirran uusi kuntakuva

01.10.2021 klo 10:45 | Jaa Facebookiin

Leppävirran kunta on työstänyt uutta brändistrategiaa vuoden 2021 aikana yhteistyökumppanin, viestintätoimisto Ellun Kanojen kanssa.

Itse strategiaprojekti ollaan saatu päätöksen menneen kesän aikana, ja nyt toteutustyö vasta alkaa. Prosessin aikana kuultiin laajasti eri sidosryhmiä ja kaikilla kuntalaisilla oli mahdollisuus tehdä asiasta aloitteita kunnan www sivuille avatun sähköisen palautelaatikon kautta. Ideoita saatiinkin runsain määrin – kiitos siitä!

Leppävirran kunta markkinoi itseään uudella kärkiteemalla. Puhtaasti kasvava teollisuusidylli on lause, johon kuntamarkkinoinnin kärki kiteytyy. " Näillä asioilla meidän on mahdollista erottua muista kunnista", kunnanjohtaja Matti Raatikainen toteaa.

Puhtaasti_kasvav_teollisuusidylli__.png

Puhtaasti kasvava teollisuusidylli

Kunta, jossa teollisuus työllistää vuosikymmenten kuluttuakin, ja jonka kädenjälki on positiivinen taloudelle, ympäristölle ja ilmastolle.

Leppävirta on postikorttimaisemaan kotiutunut puhtaan teollisuuden kunta, johon uudet kiertotalousyritykset ja jo pidempään tulosta tahkonneet yritykset houkuttelevat uutta työvoimaa.

Kunta taas kaavoittaa lisää tontteja niin asumiseen kuin teollisuudelle. Leppävirralla hiilinegatiivisuus nähdään aitona voimavarana, ja teollisuus menestyy.

Uuden talouden työntekijät ja uusien yritysten perustajat löytävät luonnon syleilemistä vireistä kylistä elämisen laatua, johon kaupungeissa on varaa vain harvalla. Työpäivän jälkeen akkuja voi ladata vaikkapa
järvimaiseman äärellä saunan terassilla.

Idyllisen maiseman vastapainoksi kuntakeskus tarjoaa kulttuurielämyksiä, kuten klassisia konsertteja ja eturivin bändien keikkoja sekä ammattiurheilijoidenkin
arvostamat puitteet haastaa itseään liikkumalla. Lapsille alueelta löytyvät myös korkeatasoiset koulut.

Leppävirta on hyvä paikka juurtua niin lähialueilta muuttaville työntekijöille kuin nuorille korkeakoulutetuille, jotka haluavat merkityksellisen työn ja vakaat olosuhteet hyvälle ja turvalliselle
elämälle.

Tiedotamme kuntakuvan jalkautuksesta lisää syksyn aikana.