Pohjoismaiden suurimmasta ukulele-tapahtumasta entistä kansainvälisempi

14.01.2022 klo 09:00 | Jaa Facebookiin

14.-16.1.2022 Sport & Spa Hotel Vesileppis

Leppävirran Tropical Winter Ukulele Fest järjestettävä tammikuussa entistä laajempana ja kansainvälisempänä. Pohjoismaiden suurimman ukuleletapahtuman pääesiintyjiksi on kiinnitetty havaijilainen Kimo Hussey, eteläkorealainen Changsoo Kim ja italialainen komediallinen musiikkiteatteri Jashwaronsky Brothers, joka esittää uuden Toyboys-teoksensa. Hussey ja Kim tunnetaan virtuoosimaisesta soitostaan ja Jashwaronsky Brothers nauruhermoja kutittavista, taitavasti koreografioiduista esityksistään.

Kotimaisista esiintyjistä tunnetuimman duon muodostavat pitkän linjan viihdetaiteilija Anna Hanski ja soitintaituri Jarmo Julkunen. Tapahtumassa esiintyvät myös sveitsiläinen Charlie Fischer ja saksalainen Elisabeth Pfeiffer, Markus Rantanen ja useat isot kokoonpanot.

”Suuret ukuleleorkesterit kuuluvat festivaalin keskiöön. Niissä matalalla kynnyksellä yhteen hakeutuneet harrastajat iloitsevat mukavasta yhteissoitosta. Konserttien lisäksi meillä on työpajoja niin aloitteleville kuin kokeneillekin soittajille. Illat päättyvät totutusti vapaaseen yhteissoittoon”, sanoo Tropical Winter Ukulele Festin johtaja Arto Julkunen.

Tropical Winter Ukulele Fest järjestetään Sport & Spa Hotel Vesileppiksessä 14.–16.1.2022. Tapahtumaa edeltää Euroopan ensimmäinen kansainvälinen ukulelekilpailu Hiutale International Ukulele Contest, jonka semifinaali ja finaali kilpaillaan Vesileppiksessä 13.–14.1.2022. Festivaalin ja kilpailun järjestää Kaura-ahon kansanmusiikkiyhdistys eli Kakmu ry. Hiutale International Ukulele Contest on saanut Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston, Mansikka ry:n rahoittamaa tukea.

 

LISÄTIETOA

www.tropicalwinterukulelefest.com 

www.facebook.com/TWUFEST